Tuotteet hakusanalla apastori merix (21)

Miskos

Miskos

Istanbulin Fatihissä perustettu Miskos Helva, Miskos on jatkuvasti sopeutunut kehittyviin markkinaolosuhteisiin ja kansainvälisten organisaatioiden standardeihin. Vastatakseen kasvaviin asiakastarpeisiin se siirtyi ensin tehtaaseensa Istanbulin Bahcelievleriin ja sitten 10 000 m2 tuotantoalueelle Kastamonun järjestäytyneeseen teollisuusalueeseen. Miskos on sitoutunut korkeimpiin laatuvaatimuksiin. Yritys kiinnittää huomiota laatu- ja hygieniavaatimusten noudattamiseen tuotannon aikana ja ottaa huomioon työterveys- ja -turvallisuus sekä elintarvikelait. Yrityksen jatkuvasti kasvavat voitot osoittavat, että Miskos on oikealla tiellä keskittyessään laatuun. Miskos tunnetaan murenevista, kuivatuista hedelmäpastoista, wafer-halveista, cekme-halveista ja turkkilaisesta keijusilkistä. Luonnollinen tuotantotapa tuo esiin perinteisen turkkilaisen maun ja varmistaa myös tuotteiden kasvavan suosion ulkomailla.
Erytritoli

Erytritoli

Erytritoli on luonnollinen sokerialkoholi/polyoli, joka on hyväksytty käytettäväksi elintarvikelisäaineena ympäri maailmaa. Erytritoli on lähes 70 % makeampaa kuin sokeri ja sitä käytetään suurena makeutusaineena. Erytritoli löydettiin vuonna 1848 ja se esiintyy luonnollisesti joissakin hedelmissä ja fermentoiduissa elintarvikkeissa. Erytritolin makuprofiili on hyvin samanlainen kuin sokerin. Se ei aiheuta hampaiden reikiintymistä ja sillä on korkein ruoansulatussietokyky polyoleista. Koska se on luonnollinen, se ei aiheuta sivuvaikutuksia ja maistuu lähes täsmälleen sokerilta ilman kaloreita. EC-numero: 205-737-3 Molekyylikaava: C4H10O4 CAS-numero: 149-32-6
Muurahappo 94%

Muurahappo 94%

MUOVIHAPPO 94%
AMELTRICO

AMELTRICO

Se voi olla hyödyllinen tonikina-adaptogeenina, erityisesti fyysisen väsymyksen tapauksissa. CENTELLA Voi edistää mikroverenkierron toimintaa, erityisesti jalkojen raskausongelmissa. Amamelide Voi tukea suonien toimintaa. verenkierto Pakkaus: 30 tablettia
Aptamil

Aptamil

Pitkäketjuisilla monityydyttymättömillä rasvahapoilla (LCP) Patentoitu kuituseos Soveltuu vauvan tarpeisiin Aptamil-tuotteet, jotka ovat suunniteltu aloitusmaidoksi syntymästä alkaen, on erityisesti räätälöity vauvan tarpeisiin kyseisessä kehitysvaiheessa. Se sisältää patentoidun kuituseoksen ja LCP:itä - pitkäketjuisia, monityydyttymättömiä rasvahappoja, joita vauvat eivät pysty tuottamaan riittävästi ensimmäisten kuukausien aikana.
Urea

Urea

Urea on orgaaninen kemiallinen yhdiste, jota kutsumme hiilihappodiamiiniksi. Se on proteiinien ja muiden typpiyhdisteiden aineenvaihdunnan lopputuote ureotelisilla eläimillä (jotka poistavat suurimman osan työstään urean muodossa aineenvaihduntaprosessien kautta). Teollisessa mittakaavassa ureaa tuotetaan johtamalla hiilidioksidin suora reaktio ammoniakin kanssa paineessa ja lämpötiloissa, jotka vaihtelevat 160–200 °C. Tuote on erittäin hygroskooppinen ja esiintyy valkoisina rakeina. Se on valkoista, kiteistä ja hajutonta, eikä se liukene rasvoihin. Yleensä se esiintyy 45%, 40% ja 30% pitoisuuksina.
Asetonitrili

Asetonitrili

Liotin
Sienet - Morellit

Sienet - Morellit

Morillat ovat kevät-sieniä, joissa on vaaleanruskea, kuppimainen lakki, valkoinen jalka ja vaaleanvärinen liha. Morillat ovat erinomaisia syötäviä, kunhan ne kypsennetään riittävästi. Valmistusvinkit Luonnosta kerätyt metsäsienet, vaikka ne tarkastetaan keräyksen ja pakkaamisen yhteydessä, on hyvä puhdistaa noudattaen seuraavia periaatteita: Leikkaa 2-3 mm jalasta Harjaa sienet varovasti, lakki ja pillit pienellä harjalla, jotta mahdolliset piikit tai oksat saadaan pois. Pese vain tarvittaessa (maaperän läsnä ollessa) huuhtelemalla sienet veden alla tai pyyhkimällä ne varovasti. Kypsennys: paista aina
Mirha

Mirha

Mirha on kovaa, punaruskeaa puu- tai pihkareseptiä, joka tulee Commiphora-puun suvusta. Mirha saadaan pääasiassa Commiphora myrrha -kasvista, joka on suuri pensas tai pieni puu, tunnetaan somaliksi nimellä molmol. Mirhan monimutkainen aromi on melko mausteinen ja syvä, ja siinä on salaperäinen maanläheinen tunne. Mirhaa on käytetty kautta historian parfyymina, suitsukkeena ja lääkkeenä. Sen käyttö suitsukkeena on mainittu jo varhaisimmista historiallisista ajoista.
Sienijauhe

Sienijauhe

Sienijauheet / Puhtaat sienijauheet, joissa on D-vitamiinia tai B12-vitamiinia.
Käsintehdyt Tarallini

Käsintehdyt Tarallini

TARALLI CHILIN, JUUSTON JA PIPPURIN KANSSA, ÖLJYN JA VIININ KANSSA, FENKOLIN JA MUSTIEN OLIVIEN KANSSA.
Valmistelu Accrasille

Valmistelu Accrasille

Accrasin valmistus Ref: SAL058 Sisältö: 120 g
L-Tryptofaani

L-Tryptofaani

L-Tryptofaani edistää rentouttavaa unta ja lisää päivittäistä energiaa. L-Tryptofaanilla on kyky muuttua kehossa serotoniiniksi. Tämä toimii lähtöaineena unta edistävälle hormonille melatoniinille. Tryptofaania on muun muassa Saksassa hyväksytty lääkkeeksi unihäiriöiden hoitoon. L-Tryptofaani on reseptivapaa lääke, ja suositeltu annos on 500 mg.
APRAZOL - APRAZOL 30 MG 14 MIKROPELLET-KAPSELIT

APRAZOL - APRAZOL 30 MG 14 MIKROPELLET-KAPSELIT

APRAZOL 30 MG 14 MIKROPELLETTIKAPSEL
INLYTA - Aksitinibi

INLYTA - Aksitinibi

Kaikki lomakkeet
Maltit

Maltit

Maltit - kaloreita vähentävä sokerin korvike Maltit (E965) on kaloreita vähentävä sokerin korvike, joka maistuu sokerilta. Sen makeus on noin 90 % sokerin tasosta, joten maltitia voidaan käyttää lähes 1:1 sokerin sijasta. Maltitin nauttiminen aiheuttaa vain hyvin vähäisen nousun verensokeri- ja insuliinitasoissa, ja se sisältää vain noin puolet sokerin kaloreista. Maltitia käytetään mm. makeisten, keksejen, suklaan, erilaisten jälkiruokien, jäätelön, hillojen, purukumin jne. valmistuksessa. Aikuisilla päivittäiset annokset, jotka ylittävät 30-50 g, voivat aiheuttaa laksatiivista vaikutusta. Siksi suositellaan enintään 30-50 g päivittäistä kulutusta.
Isopropyylialkoholi (IPA)

Isopropyylialkoholi (IPA)

Liotin
Tetrahydrofuraani (THF)

Tetrahydrofuraani (THF)

Liotin
Rikkihappo

Rikkihappo

H2SO4
Tolueni

Tolueni

Liotin
Erytritoli

Erytritoli

Erytritoli - Sokerivaihtoehtosi ruokiesi makeuttamiseen